Spiritualitet

Spiritualitet

 

Clairvoyance

Jeg elsker at være i kontakt med de energier, jeg oplever, når jeg laver clairvoyancer. I en clairvoyance ser jeg ofte folks potentialer og uudnyttede muligheder, hvilket giver dem et nyt og mere kærligt syn på sig selv, så de efter clairvoyancen ser bedre udveje og udviklingsmuligheder. For mig er det vigtigt, at clairvoyancen er nede på jorden, så den bliver et brugbart værktøj for modtagerens personlige udvikling. Min clairvoyance er en vejledning om dine optimale muligheder, og du har din frie vilje til, hvordan du vælger at bruge den.

Trænningsgruppe

Endvidere elsker jeg at dele min viden og erfaring med andre, og derfor har jeg løbende en træningsgruppe for folk, der ønsker at udvikle deres clairvoyante evner. I øjeblikket kører der en gruppe torsdage i lige uger fra kl. 19-22.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en aftale, eller fordi du gerne vil være med i en øvegruppe.

 

Spirituelle ceremonier

Spirituelt bryllup

 

Jeg tilbyder at assistere ved bryllupsceremonier som "ceremonimester".

I samarbejde med brudeparret planlægges indholdet af vielsesritualet, så det bliver skræddersyet lige efter parrets ønsker og spirituelle ståsted og afvikles i den stemning, der ønskes.

Stedet for afholdelse af ritualet bestemmes af parret; dog kun på Sjælland og øerne.

 

Jeg gør opmærksom på, at ritualet ikke er "autoriseret" og derfor ikke er juridisk gældende. Vielsen skal derfor suppleres med en officielt godkendt vielse på rådhus el. lign.

 

Spirituel bisættelse

At få tilrettelagt en spirituel bisættelse kan være vanskelig på egen hånd, hvis der ikke er nogle blandt de efterladte, der selv kan stå for det. Jeg bistår gerne med at skrive en spirituel mindetale efter samtale med de efterladte og holde den på dagen for bisættelsen.

 

Tilmeld nyhedsbrev


Email

Navn

Indhold

Anbefaling

 

Bryllup den 19-8 2006

 

Vores bryllup var helt fortryllet og lige det, vi havde haft i tankerne. Vi ville have et bryllup i naturen med vores kære omkring os, og seancen skulle være spirituel og personlig, den skulle vise, hvem vi var, og hvor meget vi elsker hinanden.

Kirstina formåede at lave en ceremoni, som var os, og hun brugte de symboler, som betød noget for os. Kirstina lyttede meget til os og vores ønsker og satte det hele sammen til en smuk seance.

Kirstina er en åben og varm person, som vi giver vores varmeste anbefalinger.

Tak fordi du gjorde vores dag uforglemmelig.

 

Bjarke og Janni

Kirstina Tranberg | Stenager 204, 1. tv., 2600 Glostrup | Tlf. 26 80 53 33 | mail: kt@tranberg-terapi.dk | www.tranberg-terapi.dk

Copyright © All Rights Reserved