Access Bars

Tilmeld nyhedsbrev


Email

Navn

Indhold

Anbefaling


Access Bars behandlingen har jeg nydt to gange. Efter første behandling følte jeg det, som om jeg var udhvilet efter mange timers søvn. De følgende fire dage havde jeg større energi, end jeg har haft siden sidste sommer.  Ugen efter den første Access Bars behandling fik jeg en ny. Wow – den sparkede energi ind i kroppen på mig og bevirkede, at min balance i indtagelse af søde sager stabiliseredes. Længe har jeg hver dag, især hen under aften, proppet div. søde sager i mig, men det har min krop ikke ’skreget’ på siden behandlingen. Jeg har ofte haft svært ved at ’sige fra’ i situationer, hvor jeg bliver spurgt om at yde tjenester, selv om min energi ikke tillader det. Da jeg i løbet af ugen stod i sådan en situation, oplevede jeg det nemt og uden at være ’stoppende’ for modtageren af mit afslag. Det mærker jeg også som en stabilisering i min balance. Desuden er min arbejdsdag meget nemmere at administrere, hvilket har givet mig energi til aftenerne, hvor jeg tidligere gik i en tilstand af ulidelig træthed. Jeg kan kun tiltænke mine ’forbedringer’ behandlingen med Access Bars.

 

Pia H

Kirstina Tranberg | Stenager 204, 1. tv., 2600 Glostrup | Tlf. 26 80 53 33 | mail: kt@tranberg-terapi.dk | www.tranberg-terapi.dk

Access Bars®


Har du lyst til:

- at rydde op i det indre lager med tanker, følelser og overbevisninger

- at få bedre søvn

- at give dit liv glæde og lethed og få fred i krop og sjæl

- åbne op for nye og uendelige valgmuligheder

Så skulle du måske prøve en behandling med Access Bars®?

 

Access Bars® er en blid og meget enkel behandlingsform, hvor jeg holder på 32 forskellige punkter på hovedet, mens du ligger afslappet på en briks fuldt påklædt.

Behandlingen er meget afslappende, og du kan komme ind i en dyb tilstand af stilhed, og det kan føles, som om du har fået en power nap (et hvil). Den kan gentages så ofte,  du ønsker det.

Bars punkterne er de steder, hvor du opbevarer alle tanker, idéer, overbevisninger, følelser og holdninger til dig selv og alt, hvad du tror er vigtigt. Alle disse tankemønstre og overbevisninger kan begrænse dig og stå i vejen for det liv, du ønsker dig.

Behandlingen sletter så at sige alle de filer, der har styret dit liv og fået dig til at reagere automatisk i stedet for at være bevidst til stede i dit liv. Det hjælper mod stress, uro, tankemylder mm. og gør dig fri til at være meget mere dit ægte jeg uden begrænsninger.

Det vil også gøre dig bedre til at modtage frit og give dig ro, så du bliver mere nærværende i dit liv, uden at fortiden smutter ind og forstyrer og skaber støj, så du lettere kan træffe nye valg og se bedre muligheder og udfolde dit fulde potentiale.

Behandlingen kan forløse og gøre, at du slipper overbevisninger omkring disse områder af dit liv: Vrede, penge, kontrol, krop, seksualitet, healing, kreativitet, fred & ro, glæde/sorg, aldring, håb & drømme, kommunikation, kreativitet, venlighed, taknemmelighed

 

En behandling tager 1 - 1 1/2 time.

 

Metoden er udviklet af Gary Douglas. Du kan læse meget mere om konceptet på

www.accessconsciousness.com

 

”Det er dit synspunkt, der skaber din virkelighed, og ikke din virkelighed, der skaber dit synspunkt.”

– Gary M. Douglas – Access Bars Grundlægger