Livsstilsprogram


Kirstina Tranberg - Eksam. psykoterapeut

Årsagerne bag


Ny gruppe starter mandag d. 1. april  

Støttegruppe med kvalificeret psykoterapeut

At være en del af et trygt fællesskab, hvor alle har nogle af de samme udfordringer, kan være meget givende og healende. Det kræver et rum, hvor der er tid og plads til den enkelte, og hvor nøgleordene er respekt, forståelse, nænsomhed og omsorg, så det giver mulighed for at være der med sin sårbarhed. Du vil i dette fællesskab opdage, at du ikke er alene om dine udfordringer, og du vil få nye indsigter og blive bedre til acceptere dig selv, lige som du er.

I denne gruppe vil vi trin for trin og i det tempo, der passer til den enkelte, afdække, hvad der ligger bag spisetrangen. At spise for meget handler oftest om følelser, så vi vil stille og roligt arbejde os ind på, hvad disse følelser handler om og bearbejde dem, så de bliver lettere at rumme.


Formålet med gruppen:

At du får bedre selvværd og bliver mere bevidst om, hvorfor du har reageret, som du har. At du indser, at du har gjort det bedste, du kunne, men har manglet de fornødne redskaber, så du kan holde op med at dømme dig selv og lære at træffe bevidste valg.

At du VED, at du har fortjent det bedste lige meget hvad!


Forslag til indhold:

* Forstå din hjerne og dens reaktioner

* Hvorfor opstår trang og følelsesmæssig spisning, 
   og hvad kan der gøres ved det

* Hvorfor vi kan komme til at sabotere os selv, og
   hvordan vi opbygger vores sande indre autoritet

* Slut fred med din krop

* At stå i din egen power, så det er dig, der er
   kaptajnen i dit eget liv

Jeg planlægger gruppens forløb ud fra min faglige viden som mangeårig terapeut og min erfaringer fra tidligere grupper, men vil hele tiden tilpasse indholdet til deltagernes behov og inddrage de temaer, I har brug for her og nu. Hver gang vil der være en siden-sidst runde og dagens tema – enten planlagt af mig eller ud fra det, der kommer frem i startrunden.

Der vil være samtale og forskellige øvelser (f.eks. vejrtrækning, visualiseringer og mindfulness) for at give jer nye værktøjer til bl.a. at håndtere uro og de følelser, der kan fremkalde spisetrangen.


Ny gruppe starter mandag d. 1. apri
l             

Gruppen kører over 10 mandage fra kl. 19-22 med start d. 1. 4.

Jeg forestiller mig, at vi mødes  10 gange, men gruppen kan forlænges, hvis det ønskes.

Pris:  kr. 300,- pr. gang. Tilmelding er bindende.        

Der er også  mulighed for individuel terapi som supplement eller i stedet for gruppen.

En session koster kr. 1.000,- og varer  ca. 1 1/2 time.


Livsstilsprogram

 

Jeg tilbyder et livstilsprogram, der "går på to ben", dvs. at der både er et program til udrensning og vægtreducering, kaldet Detox14 og et terapeutisk tilbud, hvor vi i en tryg gruppe arbejder med årsagerne bag den adfærd, der giver øget vægt, og hvor man bruger mad og søde sager til at dulme sine følelser.

Du kan vælge kun at bruge det ene af de to progammer, eller du kan vælge at bruge dem begge. Du kan bruge dem sammen eller efter hinanden, som det passer ind i dit liv.

Jeg forstår, hvis du gerne vil se resultater her og nu, at du starter med Detox14, som er en god og effektiv måde at komme i gang på, hvor du hurtigt ser og mærker en væsentlig forandring.

Jeg anbefaler, at du også på et tidspunkt vælger at gå bag om problemet, så du får rykket ondet op ved roden og får forløst de følelser, der bliver ved at ligge og lure og styrer din adfærd, så du kan ændre dine tanker, følelser og din adfærd og træffe mere bevidste valg.

 

 

Detox14


- 28 dages udrensningskur

for dig, som gerne vil :

- Opnå et sikkert vægttab på op til 7-12 kg på 28 dage

   med mere energi til det sunde liv

- Mærke vægten falde hurtigt, se centimeterne svinde

  og mavefedtet smelte

- Vinke farvel til det farlige bugfedt og livsstilsygdomme

- Have en sundere krop i balance

DETOX14 er en udrensningskur med vitaminer, mineraler, probiotika, te, aminosyrer og ren mad, som fyrer op under din forbrænding og hjælper med at ændre din livsstil.

14 dage inden opstart gør du din krop klar ved at starte på kosttilskud med specielle vitaminer og mineraler som basis, som optages på celleplan, og som giver dig energi og næring til at vende underskud til overskud. Aminosyrer understøtter fedtforbrænding og opbygning af muskelmasse.

Herefter starter du på kostplanen i 28 dage og efterfølgende en vedligeholdelsesfase på 2 måneder og gerne mere. Vedligeholdelsesfasen er lige så vigtig som selve diæten. Her opnår du en bedre sundhedstilstand i kroppen med mindre farligt fedt både i blodet, i dine organer og i dit væv.

Detox14 handler om kombinationen af at fylde kroppen op med næring på celleplan og spise sund og naturlig mad med det formål at genskabe balance i din krop. Bliv fri af sukkertrang og forkæl dig selv med ren mad uden sukker og salt og mærk en skøn forvandling på kun 28 dage.

100% økologiske, glutenfri, sukkerfri og rene vitaminer og mineraler med høj optagelighed.

Du spiser dig mæt med 4 enkle måltider om dagen.


Sådan kommer du i gang med Detox14:

Bestil følgende produkter på dette link: vitamindrik.dk/kirstina

På bestillingssiden vælges Optimalsæt og ”Autoship”, som abonnementet kaldes, som er den billigste måde at bestille på og giver ca. 20 % rabat på listeprisen. Du bliver hermed automatisk Team Partner og opnår 20 % rabat på de øvrige varer, du skal bruge til Detox14-programmet. Vælg blot, om du ønsker det 2-delte eller 3-delte Optimalsæt. Optimalsættet leveres hver 3. måned og betales for 1 måned af gangen. Det kan til enhver tid opsiges.

Optimalsæt koster 712,- pr. måned ved autoship (plus fragt den første måned). Den første gang får du en ekstra dåse Activize med, som er en vigtig del af Detox14, samt en demo-taske til 149,- (Activize normalpris 280,-)

Herefter går du videre i bestillingsskemaet til ”Andre produkter” og vælger desuden:

1 x D-drik

1 x ProShape Amino

1 x Herbaslim Tea

1 x Restorate Citrus Portionsposer

Efter 2-3 dage modtager du dine produkter, som leveres med GLS i en kasse med produkter til 3 måneder, der dog betales pr. måned.

Pris for Detox14

1. måned koster kr. 712,- +1029,80 + fragt

2. måned koster kr. 712,-

3. måned koster kr. 712,-


Når du har bestilt via hjemmesiden, er det vigtigt, at du sender mig en mail, således at jeg kan sende dig selve Detox14 programmet og et link til et lukket forum på Facebook med coaching.


Min mail er: kt@tranberg-terapi.dk, og dine spørgsmål er altid velkomne.Kirstina Tranberg | Stenager 204, 1. tv., 2600 Glostrup | Tlf. 26 80 53 33 | mail: kt@tranberg-terapi.dk | www.tranberg-terapi.dk

Copyright © All Rights Reserved