Rejsen

Rejsen


Metoden REJSEN™ er skabt af Brandon Bays, som healede sig selv for en stor svulst på 6½ uge. Efter hendes healingsproces har hun udviklet en skridt-for-skridt metode til at få adgang til sjælen og til kroppens ubegrænsede healingskraft.

Min erfaring er, at denne metode er rigtig god til at få fat i ondets rod og få healet den indre årsag til sygdomme, begrænsende livsmønstre og blokeringer af enhver slags. Ved hjælp af REJSEN får du fat i din autentiske styrke og visdom.

Man kan bruge metoden fra Rejsen til:

at finde årsagen bag fysiske symptomer

ændring af  overbevisninger

ophævelse af gamle løfter

indsigt i årsagen til indgroede tankemønstre og uhensigtsmæssig adfærd

 

Når du får fat i en ny indsigt og forståelse for hændelserne i dit liv, sætter det dig i stand til at få bearbejdet dine fysiske og psykiske problemstillinger, så du kan give slip på fortiden og få en indre ro og glæde.

Hermed følger også muligheden for at tilgive alle involverede parter, så du får frigivet en masse energi og handlekraft til at leve et glædesfuldt liv her og nu.

Mange oplever forbløffende resultater allerede efter første behandling, men ved mere dybtgående problemstillinger kan det kræve 2-4 behandlinger.

 

Det kan anbefales, at du inden første behandling har læst Brandon Bays bog: ”Rejsen” (Aschehougs forlag). Men det er absolut ikke en betingelse for, at behandlingen virker.

 

En behandling tager ca. 2 ½ time.

 


Tilmeld nyhedsbrev


Email

Navn

Indhold

Anbefaling

 

Med "Rejsen" har jeg oplevet et yderst effektivt redskab til befrielse af gamle overbevisniger og mønstre. Jeg har fuldstændig tillid til Kirstina, og tillid er nødvendigt, hvis procesen skal lykkes helt. Selv har jeg trygt ladet mig føre ind i mine indre lag for dér at finde blokeringer og gamle traumer, som så er kommet under kærlig behandling for sluttelig at blive opløst. Jeg har efter sådan en indre rejse følt mig mange kilo lettere og uendelig glad og lykkelig, så jeg kan varmt anbefale både terapiformen "Rejsen" og terapeut Kirstina Tranberg.

 

I taknemmelighed

- Kirsten Rue Schmidt

Kirstina Tranberg | Stenager 204, 1. tv., 2600 Glostrup | Tlf. 26 80 53 33 | mail: kt@tranberg-terapi.dk | www.tranberg-terapi.dk

Copyright © All Rights Reserved