Spiritualitet

Spiritualitet


Clairvoyance

Jeg elsker at være i kontakt med de energier, jeg oplever, når jeg laver clairvoyancer. I en clairvoyance ser jeg ofte folks potentialer og uudnyttede muligheder, hvilket giver dem et nyt og mere kærligt syn på sig selv, så de efter clairvoyancen ser bedre udveje og udviklingsmuligheder. For mig er det vigtigt, at clairvoyancen er nede på jorden, så den bliver et brugbart værktøj for modtagerens personlige udvikling. Min clairvoyance er en vejledning om dine optimale muligheder, og du har din frie vilje til, hvordan du vælger at bruge den.

Træningsgruppe - nye medlemmer søges, gerne mænd!

Endvidere elsker jeg at dele min viden og erfaring med andre, og derfor har jeg en træningsgruppe for folk, der ønsker at udvikle deres clairvoyante evner. I øjeblikket kører gruppen torsdage i lige uger fra kl. 19-22 hos mig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en aftale, eller fordi du gerne vil være med i  en øvegruppe.


Spirituelle ceremonier

Spirituelt bryllup


Jeg tilbyder at assistere ved bryllupsceremonier som "ceremonimester".

I samarbejde med brudeparret planlægges indholdet af vielsesritualet, så det bliver skræddersyet lige efter parrets ønsker og spirituelle ståsted og afvikles i den stemning, der ønskes.

Stedet for afholdelse af ritualet bestemmes af parret; dog kun på Sjælland og øerne.


Jeg gør opmærksom på, at ritualet ikke er "autoriseret" og derfor ikke er juridisk gældende. Vielsen skal derfor suppleres med en officielt godkendt vielse på rådhus el. lign. Jeg har dog en aftale med et kommunalbestyrelsesmedlem, som har bemyndigelse til at vie folk, og som gerne vil deltage.


 

Spirituel bisættelse

At få tilrettelagt en spirituel bisættelse kan være vanskelig på egen hånd, hvis der ikke er nogle blandt de efterladte, der selv kan stå for det. Jeg bistår gerne med at skrive en spirituel mindetale efter samtale med de efterladte og holde den på dagen for bisættelsen.


Tilmeld nyhedsbrev


Email

Navn

Indhold

Anbefaling


Bryllup august 2017


"Da jeg tog kontakt til Kirstina for at bede hende om at stå for vores ceremoni i forbindelse med vores bryllup, havde jeg en nogenlunde idé om, hvordan det skulle foregå, men ikke nogen eksakt forestilling. Da Kirstina oplyste, at hun først ville møde os, fornemmede jeg, at vi i hvert fald var på rette vej. Jeg kan ikke helt sætte finger på det, men jeg kunne godt lide, at hun ikke bare sagde ja, da det efter min opfattelse var udtryk for, at hendes beslutning ville være velovervejet, og at hun kun ville gøre det, hvis hun oprigtigt gerne ville og kunne stå ind for det. Vi ville gerne have en smuk bryllupsdag, men også autentisk. Og det må man sige, at Kirstina var - autentisk.


Vores møde gik rigtig godt, og det var som om, at Kirstina fik et indblik i vores forhold og vores kærlighed på ganske kort tid. Vi blev derfor glade, da hun efterfølgende sagde ja til at stå for vielsen.


Kirstina formåede at skabe den rigtige stemning med de helt rigtige ord under ceremonien. Man kunne mærke, at hun virkelig havde lyttet til os og fået en fornemmelse af, hvem vi var. Det var den smukkeste ceremoni, og vores gæster har også rost Kirstina.


Kirstina, tak for din åbenhed, din venlighed, din hjælp, din varme og dine smukke ord. Vores dag ville ikke have været den samme uden dig.


De bedste hilsner fra et lykkeligt og meget taknemligt par ❤


Copyright © All Rights Reserved

Kirstina Tranberg | Stenager 204, 1. tv., 2600 Glostrup | Tlf. 26 80 53 33 | mail: kt@tranberg-terapi.dk | www.tranberg-terapi.dk