Spiritualitet

Spiritualitet


Clairvoyance

Jeg elsker at være i kontakt med de energier, jeg oplever, når jeg laver clairvoyancer. I en clairvoyance ser jeg ofte folks potentialer og uudnyttede muligheder, hvilket giver dem et nyt og mere kærligt syn på sig selv, så de efter clairvoyancen ser bedre udveje og udviklingsmuligheder. For mig er det vigtigt, at clairvoyancen er nede på jorden, så den bliver et brugbart værktøj for modtagerens personlige udvikling. Min clairvoyance er en vejledning om dine optimale muligheder, og du har din frie vilje til, hvordan du vælger at bruge den.

Combi-clair

jeg tilbyder en særlig form for sessioner, hvor jeg bruger hele min værktøjskasse: clairvoyance, healing, psykoterapi, traumehealing og andet "hokuspokus".
Jeg beder om at få det, der er til dit højeste gode og stiller ind på, hvad der forhindrer eller hæmmer dig i at være dit sande jeg og udfolde dig 100 % frit.
Jeg clearer gamle mønstre, overbevisninger eller følelser, der fastholder dig i fortiden, så du kan træde ind i alt det lys, du indeholder.
En session varer ca. 1 time, og lige nu tilbyder jeg den til 800 kr.
De klienter, der har prøvet en session, har oplevet en stor glæde og forløsning, og det giver også mig selv en stor tilfredsstillelse at få lov at bruge alle mine evner, så det rykker mest muligt for klienten.


Anbefaling af Combi-clair fra en klient:
Kirstina stiller ind og fanger de emner, som fylder allermest. Tager fat om det, som trænger til at blive kigget på og hjælper med at løsne de rødder, som stikker dybt. Det er hårdt arbejde 😊 men virkelig givende og healende.
Man mærker tydeligt masser af viden og en grundig værktøjskasse og samtidig masser af kærlig rummelighed.
Hanne Spirituelt bryllup


Jeg tilbyder at assistere ved bryllupsceremonier som "ceremonimester".

I samarbejde med brudeparret planlægges indholdet af vielsesritualet, så det bliver skræddersyet lige efter parrets ønsker og spirituelle ståsted og afvikles i den stemning, der ønskes.

Stedet for afholdelse af ritualet bestemmes af parret; dog kun på Sjælland og øerne.


Jeg gør opmærksom på, at ritualet ikke er "autoriseret" og derfor ikke er juridisk gældende. Vielsen skal derfor suppleres med en officielt godkendt vielse på rådhus el. lign. Jeg har dog en aftale med et kommunalbestyrelsesmedlem, som har bemyndigelse til at vie folk, og som gerne vil deltage.


 Tilmeld nyhedsbrev


Email

Navn

Indhold

Anbefaling


Bryllup august 2017


"Da jeg tog kontakt til Kirstina for at bede hende om at stå for vores ceremoni i forbindelse med vores bryllup, havde jeg en nogenlunde idé om, hvordan det skulle foregå, men ikke nogen eksakt forestilling. Da Kirstina oplyste, at hun først ville møde os, fornemmede jeg, at vi i hvert fald var på rette vej. Jeg kan ikke helt sætte finger på det, men jeg kunne godt lide, at hun ikke bare sagde ja, da det efter min opfattelse var udtryk for, at hendes beslutning ville være velovervejet, og at hun kun ville gøre det, hvis hun oprigtigt gerne ville og kunne stå ind for det. Vi ville gerne have en smuk bryllupsdag, men også autentisk. Og det må man sige, at Kirstina var - autentisk.


Vores møde gik rigtig godt, og det var som om, at Kirstina fik et indblik i vores forhold og vores kærlighed på ganske kort tid. Vi blev derfor glade, da hun efterfølgende sagde ja til at stå for vielsen.


Kirstina formåede at skabe den rigtige stemning med de helt rigtige ord under ceremonien. Man kunne mærke, at hun virkelig havde lyttet til os og fået en fornemmelse af, hvem vi var. Det var den smukkeste ceremoni, og vores gæster har også rost Kirstina.


Kirstina, tak for din åbenhed, din venlighed, din hjælp, din varme og dine smukke ord. Vores dag ville ikke have været den samme uden dig.


De bedste hilsner fra et lykkeligt og meget taknemligt par ❤