Parterapi

Parterapi


De fleste af os ønsker et velfungerede parforhold, men det er ikke altid så let.

Tit er vi ikke bevidste om, hvorfor vi gang på gang havner i de samme problemer uden tilsyneladende at kunne løse dem, så der kan det være godt med en neutral og udenforstående terapeuts bistand.

Igennem parterapien sætter vi sammen fokus på, hvad I savner i jeres parforhold, hvor jeres specifikke problemer ligger, og hvad der udløser dem. I får værktøjer til bedre kommunikation, så I virkelig hører hinanden og indsigt i de mekanismer, der udløser de opslidende magtkampe, der er ødelæggende for ethvert forhold. I lærer at møde hinanden med større empati og forståelse og får hjælp til at formulere, hvad I godt kunne tænke jer af jeres partner – og få det!

 

Hvem kan have glæde af parterapi?

Det kan alle par, der ønsker at forbedre deres forhold. Der er ofte noget modstand mod at inddrage en udenforstående, fordi folk føler, at de selv burde kunne klare deres problemer. Men hvis I er kørt fast og ikke har kunnet løse det inden for 1/2 - 1 år, så kan det være hensigtsmæssigt at søge hjælp, inden forholdet lider for stor skade, og mens der stadig er tilstrækkelig ømhed og respekt mellem jer til, at forholdet kan overleve.

Hvis I har seksuelle problemer, kan de være svære at løse på egen hånd. De fleste af os er meget sårbare og følsomme på det seksuelle område, og vi ligger under for så mange skjulte overbevisninger og angst for at skulle leve om til at være attråværdig og vidunderlig som sex-partner, at der ikke skal meget til, før vi føler os ramt personligt af kritik og går i modstand og trækker os. Endelig er det min erfaring, at mange seksuelle problemer skyldes det, der sker mellem jer uden for sengen, og som ligger usagt eller uløst imellem jer.

 

Også for par, der ønsker at gå hver til sit

Hvis I er enige om, at jeres parforhold skal opløses, men ønsker hjælp til, at det foregår på en ordentlig måde uden varig bitterhed og fjendtlighed, kan en terapeut hjælpe med at skabe en fredelig atmosfære, som gør, at I også efter afslutningen af forholdet kan være på talefod.

Hvis der er børn i forholdet, er det yderst vigtigt for deres fortsatte trivsel, at en skilsmisse sker så ordentligt som muligt, så de ikke skal leve i et fjendtligt miljø fanget mellem to uforsonlige modparter.

Det kan komme til at præge dem i årevis, da børn desværre meget tit påtager sig skyld, når tingene ikke fungerer mellem mor og far.


Jeg giver også gerne sessioner over Skype på dansk eller engelsk. 


Tilmeld nyhedsbrev


Email

Navn

Indhold

Anbefaling


Kirstina er meget nærværende og har været meget fair over for os begge. Vi har virkelig følt, at hun var der for begge parter og ikke holdt med den ene eller anden.

Hun har hjulpet os med at rydde alt det, der lå imellem os af vejen, så vi igen har fundet hinanden og kærligheden og forhindret den skilsmisse, vi var på vej imod.

 

- Tina og Tommi

Kirstina Tranberg | Stenager 204, 1. tv., 2600 Glostrup | Tlf. 26 80 53 33 | mail: kt@tranberg-terapi.dk | www.tranberg-terapi.dk