Wayne Lee


Wayne Lee

Den engelske healer Wayne Lee i Danmark

Wayne er en fantastisk intuitiv engelsk healer, der straks ser den egentlige årsag til fysiske og psykiske problemer og går ind og forløser det bagvedliggende traume. Endvidere er han en inspirerende underviser og formidler, og på sine workshops får han med sin rummelighed, accept og humor skabt et trygt miljø, der giver deltagerne mod til at prøve egne healingsevner af.

Jeg er Waynes "agent", når han er i Danmark, og jeg arrangerer individuelle healingssessioner og workshops med ham. Foreløbig har der været arrangementer i Københavnsområdet og hos Madam Mim i Farsø, Jylland.


Næste arrangementer:

Waynes besøg d. 31. august - 5. september 2023

Torsdag d. 31. august kl. 19-22
Demoaften i Klinik Anabella.dk, Vadstrupvej 41 1. sal; 2880 Bagsværd. 
Som mange af jer ved, er Wayne en unik intuitiv engelsk healer, der straks ser den egentlige årsag til fysiske og psykiske problemer og går ind og forløser det bagvedliggende traume. På denne demoaften kan I opleve ham i aktion, når han viser sin metode på min. 3 deltagere udvalgt blandt aftenens deltager. Han forklarer nøje, hvad han "ser", hvad der er årsag til problemet, og hvordan han forløser  traumet. Det er meget spændende og lærerigt, og det er virkelig berigende for alle tilstedeværende. 

Wayne taler et letforståeligt engelsk, og vi hjælper gerne med oversættelse/referat af hovedpunkterne af det, han fortæller. 
Børn er også velkomne!

Tilmelding: kt@tranberg-terapi.dk eller tlf. 26 80 53 33

Pris: 200 kr., som betales kontant ved ankomst.

Individuelle sessioner med Wayne 
Sted: Stenager 204. 1. tv, 2600 Glostrup 


Torsdag d. 31. 8. kl 10-17

Fredag d. 1. 9. kl. 10-18
Mandag d. 4. 9. kl. 10-18
Tirsdag d.  5. 9. kl. 10-18


Tilmelding til: kt@tranberg-terapi.dk eller 26 80 53 33
Pris: 1.400 kr., som betales kontant ved ankomst.

Workshop med Wayne lørdag-søndag d. 2.-3. september kl. 10-18
Dag 1: Intuitive healing
Working with your chakras to bring you to your higest level of healing and intuition. Practizing and using these skills with people, building confidence and trusting in your healing.


Dag 2: 
Taking you further, following the energies and your intuition, allowing external intuition in to lift you up to be the healer you can be.


Hvis man har lidt healingserfaring, kan man sagtens deltage kun i søndagens workshop. Det gode ved Wayne er, at han altid tuner ind på deltagerne og tilrettelægger workshoppen efter deltagernes behov, så lige meget om du kan lidt eller meget, skal han nok udfordre dig, så du bliver løftet i dine kvalifikationer og får fremmet din tillid til egne evner.  

Pris: 1.400 kr for 1 dag, 2.400 kr. for begge dage, som betales kontant ved ankomst.
Tilmelding til: kt@tranberg-terapi.dk eller 26 80 53 33.

Sted: Naturterapeuterne, Sofienhøjvej1, 2300 København S.

Tilmeld nyhedsbrev


Email

Navn

Indhold

Anbefaling


"Det var utroligt inspirerende og lærerigt at være med på Wayne Lee's workshop. Wayne er 'the real deal', helt fantastisk kompetent indenfor sit felt. Han og de skønne kursister har åbnet en helt ny verden for mig, som jeg vidste eksisterede, men aldrig har mærket på egen krop på denne måde før. Wayne er desuden yderst sympatisk og humoristisk, og på forunderlig og intuitiv vis rummer han og tager sig af os alle på kurset. Det kan varmt anbefales!"

Kropsterapeut Kim Mühlenfeldt"Vil blot sige endnu engang tak for en vidunderlig workshop og alt det arbejde, I har lagt i det. Jeg håber, at der kommer flere, som har et niveau, hvor jeg også kan være med :-)

Jeg fik ihvertfald en masse ud af workshoppen, som ikke kan gøres op i penge, det var uvurderligt."

Jesper


 
Kirstina Tranberg | Stenager 204, 1. tv., 2600 Glostrup | Tlf. 26 80 53 33 | mail: kt@tranberg-terapi.dk | www.tranberg-terapi.dk