Wayne Lee

Tilmeld nyhedsbrev


Email

Navn

Indhold

Anbefaling


"Det var utroligt inspirerende og lærerigt at være med på Wayne Lee's workshop. Wayne er 'the real deal', helt fantastisk kompetent indenfor sit felt. Han og de skønne kursister har åbnet en helt ny verden for mig, som jeg vidste eksisterede, men aldrig har mærket på egen krop på denne måde før. Wayne er desuden yderst sympatisk og humoristisk, og på forunderlig og intuitiv vis rummer han og tager sig af os alle på kurset. Det kan varmt anbefales!"

Kropsterapeut Kim Mühlenfeldt"Vil blot sige endnu engang tak for en vidunderlig workshop og alt det arbejde, I har lagt i det. Jeg håber, at der kommer flere, som har et niveau, hvor jeg også kan være med :-)

Jeg fik ihvertfald en masse ud af workshoppen, som ikke kan gøres op i penge, det var uvurderligt."

Jesper


 
Kirstina Tranberg | Stenager 204, 1. tv., 2600 Glostrup | Tlf. 26 80 53 33 | mail: kt@tranberg-terapi.dk | www.tranberg-terapi.dk


Wayne Lee


Den engelske healer Wayne Lee i Danmark

Wayne er en fantastisk intuitiv engelsk healer, der straks ser den egentlige årsag til fysiske og psykiske problemer og går ind og forløser det bagvedliggende traume.

Endvidere er han en inspirerende underviser og formidler, og på sine workshops får han med sin rummelighed, accept og humor skabt et trygt miljø, der giver deltagerne mod til at prøve egne healingsevner af.

Jeg er Waynes "agent", når han er i Danmark, og jeg arrangerer individuelle healingssessioner og workshops med ham. Foreløbig har der været arrangementer i Københavnsområdet og hos Madam Mim i Farsø, Jylland.


Næste arrangementer: er udskudt på ubestemt tid pga. coronavirus


Copyright © All Rights Reserved